LEER DE MOOISTE SPORT TER WERELD.

Welkom bij de leukste sportclub in Bredene. u mag van ons vele uren aan spelplezier verwachten voor jong en oud.  Van multimove voor de allerkleinsten, tot doorgedreven competitietraining voor de allergrootsten.  van tennisles, tot evenementjes voor de kids.  Doorblader ons aanbod, en schrijf u in.

tennislessen01
tennislessen02
tennislessen03
  0493.705.830

   kevin.demeester@tcvicogne.be

Kevin Demeester
Hoofdtrainer

"ONS TRAINERSTEAM HEET U VAN HARTE WELKOM"

Tennisclub Vicogne wil haar leden de kans geven om te groeien in het tennisspel op een persoonlijke en professionele manier, zowel voor de allerkleinsten als voor de jeugd. Maar ook volwassenen willen graag hun spel aanscherpen. Wij willen u graag begeleiden op uw tempo, en aangepast aan ùw niveau. Maak kennis met ons team, en laat u leiden door hun passie.

Onze trainers

Anne Campana – Jos Hoebeeck – Jessica Verniori 

Angel Vangheluwe – Cedric Corverleyn – Nicolas Garrez

<b>JEUGDLESSEN</b>

JEUGDLESSEN

Jeugdlessen zijn bedoeld voor kinderen en tieners.  Uw kind start met de basistechniek en progressief wordt het tennisspel opgebouwd.  Er wordt rekening gehouden met leeftijd en vaardigheidsniveau bij de indeling van de groepen. Ieder niveau heeft een eigen kleur.

Wie weet doe doet uw kind na verloop van tijd mee aan kidstennis-tornooien, jeugdinterclub of wordt hij of zij de volgende Nadal of Williams?

Wat mag u verwachten?

 • De Lentelessen hebben tot doel om de technische vaardigheid bij uw kinderen te verbeteren. Deze lessen worden bij voorkeur in groepjes van 4 kinderen per trainer gegeven opdat men een maximale aandacht kan geven aan de technische ontwikkeling.

 • Competitietraining is een module die specifiek bedoeld is voor kinderen met de ambitie om tornooien te spelen in de (nabije) toekomst. Het zomerprogramma omvat ‘ lessen van anderhalf uur op vrijdag én begeleiding op een jeugdtornooi.

 • De Zomerstage is de eerste sportactiviteit van de zomervakantie. Uw kind geniet van een halve of een volle dag puur tennisplezier, aangevuld met een sport- en spelprogramma.

Bekijk alvast onze  Flyer voor meer informatie over onze diverse formules en de  Website van Tennis Vlaanderen voor meer informatie over Kids Tennis. Voor jeugdlessen is lidmaatschap vereist.

*De prijzen die hieronder geafficheerd staan, betreffen enkel het lespakket. Het lidgeld zit niet in de prijs vervat.  Klik hier voor meer informatie over de lidgelden.

Zomerstage 1

2 juli tot 6 juli 2018

5 halve dagen
60 EUR p.p.

5 volledige dagen
110 EUR p.p.

Inschrijven
Zomerstage 2

6 augustus tot 10 augustus 2018

5 halve dagen
60 EUR p.p.

5 volledige dagen
110 EUR p.p.

Inschrijven
Zomerlessen
<b>LESSEN VOOR VOLWASSENEN</b>

LESSEN VOOR VOLWASSENEN

Dit is een lessenpakket op maat, privé of in groep.  

Doelgroep zijn tennissers die de basistechnieken beheersen en verder willen evolueren met het oog op bv. interclub, clubtornooien of gewoon hun tennisspel willen verbeteren.

Groepslessen

Reeks van 8 lessen

Groepsles met 4 personen
84 EUR p.p.

Groepsles met 3 personen
100 EUR p.p.

Groepsles met 2 personen
140 EUR p.p.

Inschrijven
Privéles 1 persoon


Vanaf 30 EUR per uur

Inschrijven

Bovenstaande zijn prijzen geldig voor leden van Tennisclub Vicogne, maar ook niet-leden kunnen bij ons terecht tegen een aangepaste prijs. Niet-leden betalen eenmalig 15 EUR extra voor huur terrein en tijdelijke verzekering tegen ongevallen. Ze kunnen de terreinen niet betreden buiten de overeen gekomen lesuren, geen reservaties maken en niet deelnemen aan evenementen en tennisavonden van de club. Voor meer info, contacteer De hoofdtrainer Kevin De Meester, die met u de mogelijkheden overloopt 

<b>START 2 TENNIS</b>

START 2 TENNIS

Start to Tennis is specifiek bedoeld voor beginnende volwassen tennissers.  

Je leert in een versneld parcours de basisvaardigheden van het tennis, en je leert mogelijke sparring partners kennen. Start to Tennis zal doorgaan vanaf eind april. 

Start to Tennis is

Doordat de lessen in groep worden gegeven, zijn de prijzen democratisch. Bij het volgen van een Start to Tennis-reeks moet je nog geen clublidgeld betalen. Je wordt wel aangesloten bij Tennis Vlaanderen, zo ben je ook verzekerd. Pas na de Start to Tennis-lessenreeks beslis je of je er verder mee wil en bijgevolg lidgeld betaalt.

Starten met Tennis bij Tennisclub Vicogne? Dat kan!

8 Lesuren, 6 lesdagen

 • 4 lessen van anderhalf uur, waarin de basics van tennis bijgebracht worden

 • 2 lessen van 1 uur waarin de spelmomenten ingeoefend worden

 • Elke les gebeurt onder begeleiding van een professionele tenniscoach

Voor 75 EUR…

 • U bent verzekerd door Tennis Vlaanderen

 • U hoeft geen materiaal te kopen: wij leveren racket en tennisballen tijdens de lessen

Nieuwe lessenreeksen vanaf Juni

 • Vanaf dinsdag 19 juni: 19h30 tot 21h00

 • Vanaf zondag 24 juni: 10h00 tot 11h30

Start 2 Tennis

8 Lesuren, 6 lesdagen

75 EUR p.p.

Inschrijven

Geef hierboven uw voorkeursdag en -uur op. Afhankelijk van het aantal inschrijven per sessie, kan het definitieve tijdstip van de sessie nog onderhevig zijn aan wijzigingen.

“Start to Tennis” is de poort naar een sportieve en sociale hobby

 • Na afloop van het Start to Tennis traject kan u zich aansluiten bij de club tegen een verminderd tarief tot het einde van het seizoen

 • Geniet van een gezellig clubleven

 • Neem deel aan activiteiten

 • Speel met andere leden wanneer u wil

 • Neem bijkomende lessen en verbeter uw tennisspel