Skip to content

Deweert Sport TC Vicogne clubkledij

Clubkledij

Dankzij een duurzame samenwerking met Deweert Sport uit Oostende, kunnen we u ook in 2022 een aanbod doen voor tenniskledij van het merk Babolat tegen prijzen die een stuk goedkoper zijn dan de prijzen die u in de winkel vindt.

Clubkledij

Aanbod voor ieder lid

Clubkledij

Interclub-spelers kunnen mede dankzij dit aanbod onze club als een hecht team vertegenwoordigen op de wedstrijden.  Voor de interclub-spelers raden we de combinatie aan van een polo of shirt in Estate Blue in combinatie met een witte tennisshort of -rokje.

Maar bij uitbreiding is dit aanbod geldig voor iedereen, dus ook indien u geen interclub speelt.  U zal ver moeten zoeken om tenniskledij aan deze prijzen in de winkel te vinden. Iedere tennisspeler heeft tenniskledij nodig, en verdient een stijlvolle outfit. Dit is een uniek aanbod geldig voor 2022.  Profiteer ervan!!

Handig winkelen via een webshop

Clubkledij

Samen met Deweert Sport zetten we een webshop op. Scrol door naar het aanbod hieronder en klik op “ga naar de webshop”

De sweaters zullen voorzien worden van het clublogo en van het logo van Deweert sport.  Op de shirts, topjes en polo’s zal enkel het clublogo prijken.
Clubkledij

Young boys en Herencollectie

De collectie bestaat uit een polo, een shirt, een tennisshort, een trainingsbroek en een sweater.  Alle stukken kunnen individueel aangekocht worden en zijn beschikbaar in de kleuren wit en blauw.  De lange broeken zijn enkel in zwart beschikbaar.  Elke maat is beschikbaar, zowel voor de kids als voor de heren.

Clubkledij

Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL.

Er zijn ook kindermaten beschikbaar van 6 jaar tot en met 14 jaar en deze zijn goedkoper dan de herenmaten

Young girls en Damescollectie

De collectie bestaat uit een topje, een t-shirt, een rokje, een trainingsbroek en een sweater. Alle stukken kunnen individueel aangekocht worden en zijn beschikbaar in de kleuren wit en blauw. Elke maat is beschikbaar, zowel voor de kids als voor de dames. Het topje is voor de kids niet beschikbaar.

Clubkledij

Alle modellen zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL.

Er zijn ook kindermaten beschikbaar van 6 jaar tot en met 14 jaar en deze zijn goedkoper dan de damesmaten.

Clubkledij

Tennisclub Vicogne

Blauwvoetlaan 2
8450 Bredene

Clubkledij

©2020 Tennisclub Vicogne | Privacy | Huishoudelijk reglement