Skip to content
Corona-Wintertennis

Corona Winter-maatregelen

Ook tijdens de winter blijven veel leden tennissen in sporthallen en op andere clubs. Het is belangrijk dat we de richtlijnen ten allen tijde naleven. Tennis Vlaanderen heeft voor deze winterperiode haar Corona-maatregelen van een update voorzien.  Hieronder vind je de belangrijkste principes terug.

Kleurcodes Covid-19

Corona-Wintertennis

Vanaf woensdag 14 oktober geldt er voor de sportwereld ‘Code oranje‘ met enkele afwijkingen t.o.v. de vroegere sportprotocollen.  Op de site van Tennis Vlaanderen vind je alle info hierover terug.

De krijtlijnen:

  • De horecasector, dus ook sportkantines, zijn vanaf maandag 19 oktober verplicht gesloten. 
  • Toeschouwers zijn enkel toegestaan bij wedstrijden, niet bij lessen of recreatieve sportbeoefening. De ouders mogen de club of de indoor-hal enkel betreden bij het ophalen en afhalen.  ze mogen NIET blijven kijken tijdens de lessen.
  • Alle regels mbt social distancing en dragen van mondmaskers zijn nu méér dan ooit van belang.
Corona-Wintertennis

Gebruik uw gezond verstand, ook indoor

Corona-Wintertennis
Op terreinen van derden hebben we geen controle over de corona-maatregelen die ter plaatse van toepassing zijn.  We doen voor de indoorspelers deze winter dus méér dan ooit beroep op jouw eigen verantwoordelijkheidszin.  We vragen om alle maatregelen en spelregels op het terrein te respecteren, voor jezelf, voor je medespelers.
Corona-Wintertennis

Tennisclub Vicogne

Blauwvoetlaan 2
8450 Bredene

Corona-Wintertennis

©2020 Tennisclub Vicogne | Privacy | Huishoudelijk reglement